ITALIENSK BUFFET

Vitello tornado

Antipastifad m/ udvalg af pølser, skinke og specialiteter

Langtidsstegt oksetyksteg rosmarin og hvidløg

Unghanebryst med sprød seranoskinke

Tomatsalat med mozzarella, basilikum og springløg

Pastasalat med svampe, hvidløg, urter og semittørret tomat

Urtebagte kartofler og cremet tomatsauce

Tiramisu m. råmarinerede bær eller 2 italienske oste m. oliven og nødder

Friskbagte italiensk brød med smør

 

 

Pris 200 kr. pr. couv.

​Begge desserter + 25kr pr. couv.

*Minimum 25 personer

STUDENTER BUFFET

Marineret svinefilet

Grillet unghanebryst

Små stegte kartofler med ramsløg äilo

Sommerkartoffelsalat med spidskål, radiser & asparges

Cherry tomatsalat med mozzarella, forårsløg & basilikum

Brød og smør

Tilvalg:

Forret:

1. Antipastafad med italienske pølser, skinke & specialiteter

2. Varm røget laks m. purløgscreme, rogn og salat

Dessert:

1. Jordbær – rabarber trifli m. makron og vanilliecreme

2. Chokoladebrownie m. vannilieis og skåret frugt

 

Pris 110 kr. pr. couv.

​pris pr. tilvalgsret 45 kr. pr. couv

*Minimum 25 personer

DANSK BUFFET

Røget laks med stuvet spinat

½ æg med rejer, mayonnaise og rogn

Roastbeef med pickles, peberrod og stegte løg

Tarteletter med høns i asparges

Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder

Mørbradbøf med champignon a la crème

Sprød ribbensteg med hjemmekogt rødkål

2 danske oste med druer og syltede nødder

Hjemmelavet æblekage med flødeskum

Groft rugbrød, lyst brød og smør

 

Pris 200 kr. pr. couv.

*​Minimum 25 personer

 

 

tapas buffet

Torskerilette med dild & baldselleri

2 slags rejer i sød chilisauce og urter

Røget Laks m. melon og mynte

Stegt tun m. citronpeber, fennikel og store capers

Tigerrejer på spyd, stegt i chili og hvidløg

 

Gravad okseinderlår med peberfrugtkompot

Lufttørret skinke med ananas i rosenpeber

Chorizo med balsamicosyltede løg

Fennikel salami m. dehydrerede tomater

Vitello tonnato – kalv, tun og capers

 

Kyllingespyd i teriyaki sauce (varm)

Røget unghane og spicy tomat (varm)

Okse m. syltede svampe (varm)

 

2 slags italienske oste med syltede nødder og oliven

Tiramisu med rå marinerede bær

Chokoladekage m. chokocreme og nødder

Citrontærte m. brændt marengs

 

Pris 25 kr. pr. RET PR. couv.

*​Minimum  6 RETTER & 20 PERSONER

 

 

MINE FAVORITTER

Gravad okseinderlår med chiliagurker og peberfrugtkompot

Røget torskerilette med bladselleri og sprødt brød

Kalveculotte med masser af urter

Lammekølle med bagte hvidløg

Små stegte kartofler med timiansauce

Broccolisalat med sennep, æbler, peanuts og abrikos

Blandet salat med sprøde kerner og purløgsdressing

Chokoladebrownie med vaniljeis og skåret frugt

Friskbagt italiensk brød og smør

 

 

Pris 200 kr, pr. couv.

*Minimum 25 personer

 

 

julefrokost ud af huset fra 2/11

MARINEREDE SILD M. LØG KAPERS & HJEMMELAVET KARRYSALAT

GRØNLANDSKE REJER M. ÆG, ROGN & MAYO

LUN LEVERPOSTEJ M. CHAMPIGNON & BACON

RIBBENSTEG M. HJEMMEKOGT RØDKÅL

FRIKADELLER M. SØNDERJYSK HVIDKÅL

RIS A LA MANDE M. KIRSEBÆRSAUCE

RUGBRØD, LYST BRØD & SMØR 

KR. 170 PR. PERSON 

MINIMUM 15 PERSONER

TILVALGS RETTER:

JULESILD M. NELLIKER, APPELSIN & KANEL

STEGTE SILD M. ÆBLE- OG LØG KOMPOT

PANDESTEGT FISKEFILET M. CITRON & REMU

VARMRØGET LAKS M. STUVET PORRE & BABYSPINAT

GRAVAD LAKS M. ASPARGES & DILDDRESSING

JULESYLTE M. SENNEP & HJEMMESYLTEDE RØDBEDE

ROASTBEEF M. PICKLES, PEBERROD & SPRØDE LØGRINGE

TARTELET M. HØNS I ASPARGES

KÅLPØLSE M. GROV SENNEP & RØDBEDE

ROSASTEGT ANDEBRYST M. RØDKÅLSSALAT

JULEMEDISTER M. HJEMMEKOGT RØDKÅL

BRIE M. DRUER & SYLTEDE NØDDER

KR. 15 PR. PERSON PR. TILVALGSRET

 

 

bestil bord

Ring 88936393 eller send os en mail på info@reneskoekken.dk