Pensionistmad

Vi leverer traditionel dansk mad frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18

Pensionistmad

Det er en stor beslutning at få sin daglige mad udefra. Ved Renés Køkken er maden frisk hjemmelavet med omtanke og med hjertet. Vi bestræber os på, at give den bedste oplevelse hver dag.

Derfor får du også maden leveret frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18. Ønsker du maden til din frokost, vil den blive leveret dagen før lige til at varme op.

Vi leverer mad til dig der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, men også til dig der ønsker en privat ordning.

Ring 88936393 eller send en mail til info@reneskoekken.dk

(ved akut hjælp efter kl. 16 til pensionister ring 28557731 eller 28927571

Pensionistmad

juli 2018

søndag D. 1.:

Flæskesteg m. rødkål

 

mandag  D. 2.:

Stegt kylling m. broccoli

 

tirsdag D. 3.:

Forloren hare m. bacon

 

onsdag D. 4.:

Brændende kærlighed

 

Torsdag D. 5.:

Dampet fisk m. urter

 

Fredag D. 6.:

Krebinetter m. ærter/gulerødder

 

Lørdag D. 7.:

Paprikagryde m. champignon

 

Søndag D. 8.:

Kalvesteg m. bønner & perleløg

 

Mandag D. 9.:

Hakkebøf m. mild pebersauce &

ristede kartofler

 

Tirsdag D. 10.:

Karrygryde m. ris

 

Onsdag D. 11.:

Medister m. rødkål

Torsdag D. 12.:

Gullash m. mos & rødbede

 

Fredag D. 13.:

Schnitzel m. ærter

 

Lørdag D. 14.:

Unghane m. grøntsager

 

søndag D.15.:

Nakkefilet m. grøntsager

 

Mandag D. 16.:

Svinekotelet m. rødkål

 

Tirsdag D. 17.:

Pasta m. kødsauce &

grøntsager

 

Onsdag D. 18.:

Bagt laks m. spinatsauce

 

torsdag D. 19.:

Biksemad m. bearnaise

 

Fredag D. 20.:

Hønsefrikassé

 

Lørdag D. 21.:

Frikadeller m. hvidkål

 

Søndag D. 22.:

Skinke m. flødekartofler

Mandag D. 23.:

Boller i karry

 

Tirsdag D. 24.:

Svensk pølseret m. grøntsager

 

Onsdag D. 25.:

Herregårdsbøf m. ærter & bearnaise

 

torsdag D. 26.:

Skibberlabskovs

 

Fredag D. 27.:

Paneret fiskefilet m. persillesauce

 

Lørdag  D.28.:

Høns i asparges m. kartofler & grønt

 

Søndag  D. 29.:

Svinemørbrad m. champignonsauce

 

Mandag D. 30.:

Kotelet i fad m. ris

 

TIRSDAG D. 31.:

Pasta cabonara

 

 

Pensionistmad

AUGUST 2018

ONSdag D. 1.:

FORLOREN HARE M. KARTOFLER 

& SKYSAUCE

 

TORSdag  D. 2.:

KARBONADE M. GRØNÆRTER

 

FREdag D. 3.:

MILLIONBØF M. KARTOFLER

& RØDBEDE

 

LØRDAG D. 4.:

DANSK BØF M. BLØDE LØG

 

SØNDAG D. 5.:

FLÆSKESTEG M. RØDKÅL

 

MANdag D. 6.:

PAPRIKAGRYDE M. RIS

 

TIRSDAG D. 7.:

MEDISTER M. RØDKÅL

 

ONSDAG D. 8.:

KYLLING M. GRØNTSAGER

 

TORSDAG D. 9.:

SCHNITZEL M. STEGTE KARTOFLER

& ÆRTER

 

FREDag D. 10.:

FRIKADELLER M. STUVET KÅL

 

LØRdag D. 11.:

PASTA CABONARA

SØNdag D. 12.:

GLASERET SKINKE M.

ASPARGES SAUCE

 

MANdag D. 13.:

LASAGNE M. GRØNTSAGER

 

TIRSdag D. 14.:

HØNSFRIKASSÉ

 

ONSdag D.15.:

FISKEFRIKADELLE M.

PERSILLESOVS

TORSdag D. 16.:

KOTELET I FAD M. RIS

 

FREdag D. 17.:

GULLASH M. MOS

 

LØRdag D. 18.:

BAGT FISK M. URTESMØR

 

SØNDAG D. 19.:

SVINEMØRBRAD M.

CHAMPIGNONSAUCE

 

MANdag D. 20.:

NAKKEKOTELET M. STEGTE

KARTOFLER & SURT

 

TIRSdag D. 21.:

BIKSEMAD M. BEARNAISE

 

ONSdag D. 22.:

PANERET FLÆSK

TORSdag D. 23.:

BRAISEREDE SVINEKÆBER M.

MOS

 

FREdag D. 24.:

FARSBRØD M. BACON

 

LØRdag D. 25.:

PØLSE M. VARM KARTOFFEL-

SALAT

 

SØNDAG D. 26.:

KALVESTEG SOM VILDT M. 

WALDORFF

 

MANdag D. 27.:

UNGHANE M. GRØNTSAGER

 

TIRSdag  D.28.:

PASTA-KØDSAUCE M.

GRØNTSAGER

 

ONSdag  D. 29.:

SCHNITZEL M. PAPRIKASAUCE

 

TORSdag D. 30.:

HERREGÅRDSBØF M.

BEARNAISE & ÆRTER

 

FREDAG D. 31.:

PANERET FISKEFILET M.

PERSILLESOVS

 

 

TILKØBSYDELSER

Der er altid mulighed for tilkøbsydelser. Her vises et udvalg. Vil du vide mere eller ønsker du at bestille, ring da 88936393 eller mail info@reneskoekken.dk

Frugtgrød,
Flydende supper
Mælkemad
Desserter

Du kan også bestille madpakker, de kan sammensættes således:

2 * 1/2 stk rugbrød m. pålæg og 2* 1/2 stk franskbrød m. ost
3 * 1/2  stk. rugbrød m. pålæg og 1/2 stk franskbrød m. ost
4 * 1/2 stk rugbrød med pålæg

 

Praktiske informationer

Bestilling:  Du bestiller din mad til en måned af gangen på det bestillingsark med menu du får udleveret af madchaufføren. Er du ny kunde vil arket blive leveret til dig.

Du kan også vælge den fast månedesmenu som vi har sammensat. Denne kan du se på menuarket eller på vores hjemmeside.

Levering:  Din mad bliver leveret dagligt mellem 16 -18 af madchaufføren.

Opbevaring:  Spiser du din varme mad ved levering, skal du ikke foretage dig noget med hensyn til opbevaring. Får du leveret mad først på ruten vil maden blive leveret i en lille varmekasse og kan holde sig varm 2 timer. Vil du gemme din mad til efterfølgende dag, skal du opbevare den i dit køleskab ved maks 5 grader. Så kan du tilberede den både i almindelig ovn eller mikro ovn – vejledning hertil medfølger.

Ændringer: Henvendelse om ændringer skal foretages telefonisk på 88936393 i kontortiden fra kl. 8 – 14, mandag til fredag. Ændringer til weekenden skal afgives senest fredag kl. 14.

Opsigelse: Ved opsigelse af madservice er der 1 måneds opsigelse til d. 1 i måneden

Mad til gæster: Du kan altid bestille mad til dine gæster.  Du kan bestille ekstra mad ved at kontakte os på telefon eller på mail.