MADSERVICE

Vi leverer traditionel dansk mad frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30

madservice

Det er en stor beslutning at få sin daglige mad udefra. Ved Renés Køkken er maden frisk hjemmelavet med omtanke og med hjertet. Vi bestræber os på, at give den bedste oplevelse hver dag.

Derfor får du også maden leveret frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30.  Ønsker du maden til din frokost, vil den blive leveret dagen før lige til at varme op.

Vi leverer mad til dig der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, men også til dig der ønsker en privat ordning.

Ring 88936393 eller send en mail til info@reneskoekken.dk

(ved akut hjælp mellem kl. 16 – 18.30 til pensionister ring 60532026)

madservice

MAJ 2019

ONSdag D. 1.:

Forloren hare m. grøntsager

 

torsdag D. 2.:

Dansk bøf m. bløde løg

 

fredag D. 3.:

Frikadeller m. stuvet kål

 

Lørdag D. 4.:

Schnitzel m. ærter & stegte ovn kartofler

 

søndag D. 5.:

Svinefilet m. champignonsauce

 

mandag D. 6.:

Fiskefrikadelle m. persillesovs

 

tirsdag D. 7.:

Hønsefrikassé

 

onsdag D. 8.:

Bankekød m. kartoffelmos

 

torsdag  D. 9.:

Karbonade m. ærter/gulerødder

 

fredag D. 10.:

Paneret flæsk m. persillesovs

 

lørdag D. 11.:

Bagt laks m. urtesmør

søndag  D. 12.:

Gryderet m. løg & bacon

 

mandag  D. 13.:

Ovnstegt kylling m. surt

 

tirsdag D. 14.:

Brændende kærlighed

 

Onsdag D.15.:

Gryderet m. ris & grøntsager

 

torsdag D. 16.:

Medister m. rødkål

 

fredag  D. 17.:

Svensk pølseret

 

lørdag D. 18.:

Hakkebøf m. ærter & bearnaise

 

Søndag D. 19.:

Græsk inspireret farsbrød

 

mandag D. 20.:

Lasagne m. grøntsager

 

tirsdag D. 21.:

Kotelet i fad m. ris

 

onsdag D. 22.:

Pasta Cabonara m. grøntsager

torsdag D. 23.:

Frikadeller m. varm kartoffelsalat

 

fredag D. 24.:

Grøntsagstærte m. skinke & broccoli hertil brød

 

lørdag D. 25.:

Biksemad m. bearnaise & rødbeder

 

søndag D. 26.:

Flæskesteg m. rødkål & skysauce

 

mandag D. 27.:

Boller i Karry

tirsdag  D.28.:

Skinkegryde m. cocktailpølser & ris

 

Onsdag D. 29:

Unghane m. grøntsager

 

torsdag D. 30: 

Schnitzel m. paprikasauce

 

fredag D. 31:

Æggekage m. rugbrød & rødbede