Pensionistmad

Vi leverer traditionel dansk mad frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30

Pensionistmad

Det er en stor beslutning at få sin daglige mad udefra. Ved Renés Køkken er maden frisk hjemmelavet med omtanke og med hjertet. Vi bestræber os på, at give den bedste oplevelse hver dag.

Derfor får du også maden leveret frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30.  Ønsker du maden til din frokost, vil den blive leveret dagen før lige til at varme op.

Vi leverer mad til dig der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, men også til dig der ønsker en privat ordning.

Ring 88936393 eller send en mail til info@reneskoekken.dk

(ved akut hjælp mellem kl. 16 – 18.30 til pensionister ring 28557731 eller 28927571)

Vær opmærskom på at mellem d. 23/12 – 1/1 kan der ikke ringes med ændringer til bestilling.

Pensionistmad

Februar 2019

fredag D. 1.:

Boller i karry m. ris

 

lørdag D. 2.:

Bagt kyllingebryst m. agurkesalat

 

søndag D. 3.:

Dansk bøf m. bløde løg

 

Mandag D. 4.:

Æggekage m. rugbrød & rødbede

 

tirsdag D. 5.:

Fiskefilet m. ristede ovnkartofler

 

onsdag D. 6.:

Frikadeller m. stuvet kål

 

torsdag D. 7.:

Braiserede svinekæber m. mos

 

fredag D. 8.:

Lasagne m. grøntsager

 

lørdag  D. 9.:

Schnitzel m. ærter & bearnaise

 

Søndag D. 10.:

Flæskesteg m. rødkål

 

Mandag D. 11.:

Farsbrød m. feta & tomater

tirsdag D. 12.:

Hønsefrikassé

 

Onsdag  D. 13.:

Svensk pølseret

 

TORSdag  D. 14.:

Paneret flæsk m. persillesovs

 

Fredag D.15.:

Karbonade m. ærter/gulerødder

 

Lørdag D. 16.:

Pasta – Kødsovs

 

søndag  D. 17.:

Gullash m. mos

 

mandag D. 18.:

Kotelet i fad m. ris

 

tirsdag D. 19.:

Forloren hare m. bacon & brun sovs

 

onsdag D. 20.:

Fiskefrikadelle m. kartoffelbåde

 

torsdag D. 21.:

Paprika schnitzel

 

fredag D. 22.:

Grillkølle m. ristede ovnkartofler

lørdag D. 23.:

Frikadeller m. rødkål & brun sovs

 

søndag D. 24.:

Marineret svinefilet m. flødekartofler

 

mandag D. 25.:

Kylling i karry m. ris

 

tirsdag D. 26.:

Pasta Cabonara

 

Onsdag D. 27.:

Biksemad m. bearnaise

 

torsdag  D.28.:

Brændende kærlighed

 

 

 

 

 

 

Pensionistmad

MARTS 2019

fredag D. 1.:

Fiskefrikadeller m. persillesovs

 

lørdag D. 2.:

Lasagne m. grøntsager

 

søndag D. 3.:

Æggekage m. bacon & rugbrød

 

Mandag D. 4.:

Forloren hare m. waldorffsalat

 

tirsdag D. 5.:

Paneret flæsk m. persillesovs

 

onsdag D. 6.:

Karbonade m. stuvet grønt

 

torsdag D. 7.:

Biksemad m. rødbeder

 

fredag D. 8.:

Bøf m. bearnaise & ærter

 

lørdag  D. 9.:

Hønsefrikassé

 

Søndag D. 10.:

Kotelet i fad m. ris

 

Mandag D. 11.:

Mørbradgryde m. kartoffelmos

tirsdag D. 12.:

Frikadeller m. stuvet kål & rødbeder

 

Onsdag  D. 13.:

Jægerschnitzel m. paprikasauce

 

TORSdag  D. 14.:

Pasta – Kødsovs

 

Fredag D.15.:

Flæskesteg m. rødkål & skysauce

 

Lørdag D. 16.:

Hvid fisk m. urtesmør

 

søndag  D. 17.:

Farsbrød m. feta & tomater

 

mandag D. 18.:

Dansk bøf m. bløde løg

 

tirsdag D. 19.:

Skinkeschnitzel m. ærter & skysauce

 

onsdag D. 20.:

Ovnstegt kylling m. kartofler & surt

 

torsdag D. 21.:

Boller i karry m. ris & surt

 

fredag D. 22.:

BBQ kylling m. ristede ovnkartofler

lørdag D. 23.:

Frikadeller m. rødkål & brun sovs

 

søndag D. 24.:

Braiserede svinekæber m. mos

 

mandag D. 25.:

Farsbrød m. brun sovs & surt

 

tirsdag D. 26.:

Fiskefilet m. persillesovs

 

Onsdag D. 27.:

Svensk pølseret

 

torsdag  D.28.:

Pasta cabonara

 

FREDAG D. 29:

Skinkegryde m. cocktailpølser & ris

 

LØRDAG D. 30: 

Unghane m. grøntsager

SØNDAG D. 31: 

Marineret svinefilet m. flødekartofler