Pensionistmad

Vi leverer traditionel dansk mad frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18

Pensionistmad

Det er en stor beslutning at få sin daglige mad udefra. Ved Renés Køkken er maden frisk hjemmelavet med omtanke og med hjertet. Vi bestræber os på, at give den bedste oplevelse hver dag.

Derfor får du også maden leveret frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30.  Ønsker du maden til din frokost, vil den blive leveret dagen før lige til at varme op.

Vi leverer mad til dig der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, men også til dig der ønsker en privat ordning.

Ring 88936393 eller send en mail til info@reneskoekken.dk

(ved akut hjælp mellem kl. 16 – 18.30 til pensionister ring 28557731 eller 28927571)

Pensionistmad

SEPTEMBER 2018

lØRDAG D. 1.:

Gullash m. mos

 

søndag D. 2.:

Svinemørbrad m. champignon-

sauce

 

mandag D. 3.:

Brunkål m. medister

 

tirsdag D. 4.:

Dampet fisk m. urter

 

onsdag D. 5.:

Krebinetter m. ærter/

gulerødder

 

torsdag D. 6.:

PAPRIKAGRYDE M. 

champignon

 

fredag D. 7.:

Schnitzel m. ærter

 

Lørdag D. 8.:

Unghane m. grøntsager

 

søndag D. 9.:

Nakkefilet m. grøntsager

 

mandag D. 10.:

Frasbrød m. æbker & svesker

 

tirsdag D. 11.:

Hakkebøf m. mild pebersauce

& ristede karotfler

onsdag D. 12.:

Frikadelle m. hvidkål

 

torsdag D. 13.:

Kotelet i fad m. ris

 

fredag D. 14.:

Skinke m. flødekartofler

 

lørdag D.15.:

Grillkølle m. kartoffel-

både

søndag D. 16.:

Oksesteg m. glaseret løg

& bønner

 

Mandag D. 17.:

Karbonade m. grønærter

 

tirsdag D. 18.:

Bagt laks m. spinatsauce

 

onsdag D. 19.:

Biksemad m. bearnaise

 

Torsdag D. 20.:

Hønsefrikassé

 

fredag D. 21.:

Braiserede svinekæber m. mos

 

Lørdag D. 22.:

Dansk bøf m. bløde løg

søndag D. 23.:

Glaseret skinke m. aspargessauce

 

mandag D. 24.:

Boller i karry

 

Tirsdag D. 25.:

Svensk pølseret m.

grøntsager

 

Onsdag D. 26.:

Herregårdsbøf m. ærter &

bearnaise

 

Torsdag D. 27.:

Skibberlabskovs

 

Fredag  D.28.:

Schnitzel m. paprikasauce

 

Lørdag D. 29.:

Lasagne

 

Søndag D. 30.:

Flæskesteg m. rådkål

 

 

 

 

Pensionistmad

oktober 2018

manDAG D. 1.:

Millionbøf m. mos

 

Tirsdag D. 2.:

Boeuf stroganoff m. ris

 

Onsdag D. 3.:

Braiserede svinekæber

 

TORSDAG D. 4.:

Paneret flæsk m. persillesovs 

 

FREdag D. 5.:

Klassisk lasagne m. parmesan

 

LØRdag D. 6.:

Kotelet i fad

 

SØNdag D. 7.:

Kalvesteg m. stegt grønt & skysauce

 

MANdag D. 8.:

Brændende kærlighed m. bacon & rødbede

 

TIRSdag D. 9.:

Herregårdsbøf m. bearnaise

 

ONSdag D. 10.:

Frikadeller m. stuvet kål

 

TORSdag D. 11.:

Fiskefilet m. stegte kartofler

FREdag D. 12.:

Unghanebryst m. grøntsager

 

LØRdag D. 13.:

Karbonade m. ærte/gulerødder

 

SØNdag D. 14.:

Flæskesteg m. rødkål

 

MANdag D.15.:

forloren hare m. bacon

Tirsdag D. 16.:

Gullash m. ris

 

ONSdag D. 17.:

Fiskefrikadelle m. råstegte kartofler

 

TORsdag D. 18.:

Grill-kølle m. coleslaw

 

FREdag D. 19.:

Klavefrikassé m. sæsonens grøntsager

 

Lørdag D. 20.:

Medister m. rødkål

 

Søndag D. 21.:

Skinke m. flødekartofler

 

MANdag D. 22.:

Spaghetti bolognese

TIRSdag D. 23.:

Høns i asparges m. sprøde tern af rodfrugter

 

Onsdag D. 24.:

Kyllingegryde m. nudler

 

Torsdag D. 25.:

Bagt laks m. kryddersmør

 

FREdag D. 26.:

Biksemad m. syltede rødbeder

 

LØRdag D. 27.:

Ribbenssteg m. brun sovs

 

SØNdag  D.28.:

Mørbradbøf

 

Mandag D. 29.:

Irsk stuvning

 

Tirsdag D. 30.:

Hakkebøf m. bløde løg

 

ONSDAG d. 31.:

 Paprika schnitzel

 

 

 

 

 

TILKØBSYDELSER

Der er altid mulighed for tilkøbsydelser. Her vises et udvalg. Vil du vide mere eller ønsker du at bestille, ring da 88936393 eller mail info@reneskoekken.dk

Frugtgrød,
Flydende supper
Mælkemad
Desserter

Du kan også bestille madpakker, de kan sammensættes således:

2 * 1/2 stk rugbrød m. pålæg og 2* 1/2 stk franskbrød m. ost
3 * 1/2  stk. rugbrød m. pålæg og 1/2 stk franskbrød m. ost
4 * 1/2 stk rugbrød med pålæg

 

Praktiske informationer

Bestilling:  Du bestiller din mad til en måned af gangen på det bestillingsark med menu du får udleveret af madchaufføren. Er du ny kunde vil arket blive leveret til dig.

Levering:  Din mad bliver leveret dagligt mellem 16 -18.30 af madchaufføren.

Opbevaring:  Spiser du din varme mad ved levering, skal du ikke foretage dig noget med hensyn til opbevaring. Får du leveret mad først på ruten vil maden blive leveret i en lille varmekasse og kan holde sig varm 2 timer. Vil du gemme din mad til efterfølgende dag, skal du opbevare den i dit køleskab ved maks 5 grader. Så kan du tilberede den både i almindelig ovn eller mikro ovn – vejledning hertil medfølger.

Ændringer: Henvendelse om ændringer skal foretages telefonisk på 88936393 i kontortiden fra kl. 8 – 14, mandag til fredag. Ændringer til weekenden skal afgives senest fredag kl. 14. Ændringer skal altid foretages dagen før inden kl. 12.

Den hvide termokasse skal returneres til chaufføren ved næste levering. Bliver denne ikke returneret bliver man bonnet kr. 36 + moms.

Opsigelse: Ved opsigelse af madservice er der 1 måneds opsigelse til d. 1 i måneden. Ved opsigelse er det borgeres pligt at aflevere den hvide termokasse. Såfremt denne ikke returneres bliver man bonnet kr. 36 + moms. 

Mad til gæster: Du kan altid bestille mad til dine gæster.  Du kan bestille ekstra mad ved at kontakte os på telefon eller på mail.