Pensionistmad

Vi leverer traditionel dansk mad frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30

Pensionistmad

Det er en stor beslutning at få sin daglige mad udefra. Ved Renés Køkken er maden frisk hjemmelavet med omtanke og med hjertet. Vi bestræber os på, at give den bedste oplevelse hver dag.

Derfor får du også maden leveret frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30.  Ønsker du maden til din frokost, vil den blive leveret dagen før lige til at varme op.

Vi leverer mad til dig der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, men også til dig der ønsker en privat ordning.

Ring 88936393 eller send en mail til info@reneskoekken.dk

(ved akut hjælp mellem kl. 16 – 18.30 til pensionister ring 28557731 eller 28927571)

Vær opmærskom på at mellem d. 23/12 – 1/1 kan der ikke ringes med ændringer til bestilling.

Pensionistmad

DECEMBER 2018

lørdag D. 1.:

Paprikagryde m. ris

 

søndag D. 2.:

Oksesteg m. bønner

 

mandag D. 3.:

Bankekød m. mos

 

tirsdag D. 4.:

Karbonade m. ærter/gulerødder

 

Onsdag D. 5.:

Fiskefrikadeller m. råstegte kartofler

 

torsdag D. 6.:

Græsk farsbrød m. stegte kartofler

 

fredag D. 7.:

Lasagne m. grøntasger

 

Lørdag D. 8.:

Boller i karry m. ris

 

Søndag  D. 9.:

Nakkefilet m. grøntsager

 

mandag D. 10.:

Frikadeller m. stuvet kål

 

Tirsdag D. 11.:

Dampet kylling m. rodfrugter

onsdag D. 12.:

Schnitzel m. ærter & bearnaise

 

torsdag D. 13.:

Hakkebøf m. bløde løg

 

Fredag D. 14.:

Skibberlabskovs m. syltet rødbede

 

lørdag D.15.:

Forloren Hare m. bacon

 

Søndag D. 16.:

Flæskesteg m. rødkål

 

Mandag  D. 17.:

Pasta cabonara

 

tirsdag D. 18.:

Gryderet m. ris

 

onsdag D. 19.:

Fisk m. porre & gulerødder

 

torsdag D. 20.:

Millionbøf m. mos

 

fredag D. 21.:

Svensk pølseret

 

lørdag D. 22.:

Frikadelle m. rødkål

søndag D. 23.:

Skinke m. flødekartofler

 

mandag D. 24.:

Juleand – leveres koldt mellem 10 – 12.30

 

tirsdag D. 25.:

Aspargessuppe – leveres koldt 24/12

 

Onsdag D. 26.:

Biksemad m. bearnaise

 

torsdag D. 27.:

Fiskefilet m. persillesovs

 

fredag  D.28.:

Grillkølle m. stegte kartofler

 

lørdag D. 29.:

Kotelet m. ris

 

søndag D. 30.:

Julemedister m. rødkål 

 

mandag D. 31.:

Hamburryg m. grønlangkål – leveres koldt mellem 10 – 12.30 

tirsdag d. 1/1.:

Tarteletter m. høns i asparges –

leveres koldt 31/12.

 

 

 

 

Pensionistmad

JANUAR 2019

TIRSDAG  D. 1.:

Tarteletter m. høns i asparges –

Leveres koldt 31/12.

 

onsdag D. 2.:

Bagt laks m. kryddersmør

 

torsdag D. 3.:

Ovnbagt kylling m. agurkesalat

 

fredag D. 4.:

Dansk bøf m. bløde løg

 

lørdag D. 5.:

Frikadeller m. kål

 

Søndag D. 6.:

Gl. dags oksesteg m. waldorff

 

Mandag D. 7.:

Pasta-kødsovs m. grøntsager

 

tirsdag D. 8.:

Boller i karry m. ris

 

onsdag  D. 9.:

Fiskefrikadeller m. kartoffelbåde

 

torsdag D. 10.:

Schnitzel m. ærter & bearnaise

 

fredag D. 11.:

Farsbrød m. feta & tomater

lørdag D. 12.:

Karbonade m. ærter/gulerødder

 

søndag D. 13.:

Skinke m. flødekartofler

 

mandag D. 14.:

Kotelet i fad m. ris

 

Tirsdag D.15.:

Braiserede svinekæber m. mos

 

onsdag D. 16.:

Æggekage m. rugbrød & rødbede

 

Torsdag  D. 17.:

Lasagne m. grønt

 

Fredag D. 18.:

Forloren hare m. brun sovs

 

Lørdag D. 19.:

Hakkebøf m. ærter & bearnaise

 

søndag D. 20.:

Marineret svinefilet m. grønt

 

Mandag D. 21.:

Paprikagryde m. ris

 

TIRSDag D. 22.:

Hønsefrikassé

onsdag D. 23.:

Grill-kølle m. kartoffelbåde

 

torsdag D. 24.:

Nakkekotelet m. stegte kartofler & grønt

 

fredag D. 25.:

Fiskefilet m. aspargessauce

 

Lørdag D. 26.:

Jægerschnitzel m. paprikasovs

 

søndag D. 27.:

Kamsteg m. brun sovs

 

mandag  D.28.:

Medister m. rødkål

 

Tirsdag D. 29.:

Pasta cabonara

 

onsdag D. 30.:

Biksemad m. bearnaise

 

torsdag D. 31.:

Svensk pølseret