MADSERVICE

Vi leverer traditionel dansk mad frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30

madservice

Det er en stor beslutning at få sin daglige mad udefra. Ved Renés Køkken er maden frisk hjemmelavet med omtanke og med hjertet. Vi bestræber os på, at give den bedste oplevelse hver dag.

Derfor får du også maden leveret frisklavet hver dag til dit aftensmåltid mellem kl. 16 – 18.30.  Ønsker du maden til din frokost, vil den blive leveret dagen før lige til at varme op.

Vi leverer mad til dig der er visiteret til madservice i Esbjerg Kommune, men også til dig der ønsker en privat ordning.

Ring 88936393 eller send en mail til info@reneskoekken.dk.  Kontoret har åbent mellem 8 – 12 mandag til fredag. Weekend og helligdag lukket.

(ved akut hjælp mellem kl. 16 – 18.30 til pensionister ring 60532026)

madservice

juLi 2019

Mandag D. 1.:

Lasagne m. grøntsager

tirsdag D. 2.:

Stegt kylling m. broccoli

onsdag D. 3.:

Forloren hare m. bacon

 

torsdag  D. 4.:

Paprikagryde m. champignon

 

fredag D. 5.:

Dampet fisk m. urter

 

Lørdag D. 6.:

Krebinetter m. ærter/gulerødder

  

søndag D. 7.:

Flæskesteg m. rødkål

 

mandag D. 8.:

Fiskefrikadelle m. persillesovs

 

tirsdag D. 9.:

Græsk farsbrød

 

onsdag D. 10.:

Karrygryde m. ris

 

torsdag D. 11.:

Medister m. rødkål

fredag  D. 12.:

Gullash m. mos & rødbede

 

lørdag D. 13.:

Schnitzel m. ærter

 

søndag D. 14.:

Skinke m. flødekartofler

 

mandag D.15.:

Grøntsager m. skinke & broccoli

 

tirsdag  D. 16.:

Svinekotelet m. rødkål

 

Onsdag  D. 17.:

Pasta m. kødsauce & grøntsager

 

Torsdag D. 18.:

Braiserede svinekæber

 

fredag D. 19.:

Biksemad m. bearnaise

 

lørdag D. 20.:

Hønsefrikassé

 

søndag D. 21.:

Hakkebøf m. mild pebersovs & ristede ovnkartofler

 

mandag D. 22.:

Unghane m. grøntsager

tirsdag D. 23.:

Boller i karry

 

Onsdag D. 24.:

Svensk pølseret m. grøntsager

 

torsdag D. 25.:

Herregårdsbøf m. bearnaise & ærter

 

fredag D. 26.:

Lasagne m. grøntsager

 

lørdag D. 27.:

Paneret fiskefilet m. persillesovs

 

søndag  D.28.:

Høns i asparges m. kartofler & grønt

 

mandag D. 29:

Frikadeller m. hvidkål

 

tirsdag D. 30: 

Kotelet i fad m. ris

 

onsdag d. 31: 

Pasta Cabonara